Us compartim el resum dels acords i temes tractats a la reunió del 18 de febrer de l’equip coordinador i el Grup de Treball.

  1. Es va destacar el manifest de la Federació Internacional sobre l’informe de la comissió europea sobre l’economia sostenible i l’excepció de les entitats financeres.
  2. Es va parlar extensament de la renovació de l’equip coordinador. El mes de juny. dues persones haurant  esgotat el seu mandat , segons assenyalen  els estatuts. El secretari també deixerà les seves funcions el mes de juny. Es parla de diferents opcions i diverses  persones substitutes. Es decideix anar treballant aquest tema, per tenir una opció clara per presentar a l’assemblea del mes de juny.
  3. Es parla dels detalls organitzatius pels dos actes propers. 28 de febrer amb la presentació del Balanç del Bé Comú dels Amics de l’Unesco ieli 18 de març la mostra d’entitats, organitzada pel Banc del Temps el Pont del Dimoni.
  4. Es dóna per tancat el debat sobre els ajuntaments i les eleccions municipals. Es constata la dificultat  de fer unes conclusions a causa de la disparitat d’opinions. Es busquen els punts per reivindicar uns ajuntaments d’acord amb els valors de l’EBC.