EBC GIRONA

El grup local de Girona

Es tracta de grups locals d’un territori en concret que aprofundeixen, difonen i desenvolupen la idea i els continguts de l’EBC, i construeixen xarxes de cooperació amb iniciatives similars. Promouen i porten a terme, des de la participació ciutadana, les orientacions concretes cap al bé comú, aplicables a empreses, administracions, associacions i la resta d’organitzacions.

EBC GIRONA

Des de ja fa uns anys que funciona a Girona aquest grup local de l’EBC. El nostre grup està connectat a l’Associació Catalana per al Desenvolupament de l’EBC i al Grup local EBC Terrassa. El 2019 vam formalitzar, legalment i administrativa, la nostra existència, constituïnt l’Associació EBC Girona.

Treballem principalment en aquests àmbits:

  1. La difusió de l’EBC.
  2. Empreses i Bé Comú.
  3. Municipis i Bé Comú.
  4. Escoles i Bé Comú.
  5. Formació.
  6. La confluència amb altres moviments d’economia alternativa.

Trobareu informació més detallada sobre les nostres activitats a l’apartat: Què fem.

Si compartiu el nostre anhel de transformació social i voleu col·laborar amb nosaltres, considereu la possibilitat de fer-vos simpatitzants o, millor encara, associeu-vos. Trobareu la informació al respecte a l’apartat “PARTICIPA”.  I si us cal algun aclariment o més informació, podeu enviar un correu electrònic al Camp d’Energia de Girona de l’EBC mitjançant la pàgina Contacte.

Voleu formar part de les entitats gironines del Bé Comú?