EBC GIRONA

El grup local de Girona

Som un grup de persones que aprofundim, difonem i desenvolupem la idea i els continguts de l’EBC, i construïm xarxes de cooperació amb iniciatives similars. Promovem i portem a terme, amb la implicació ciutadana, accions concretes cap al Bé Comú, aplicables a empreses, administracions, centres educatius i  altres organitzacions.

EBC GIRONA

Fa alguns anys que som a Girona com a grup local de l’EBC. Estem connectats a l’Associació Catalana per al Foment de l’EBC i al Grup local EBC Terrassa,  .

El 2019 vam formalitzar, legalment i administrativa, la nostra existència, constituint l’Associació EBC Girona, amb seu al Centre Cívic del Pla de Palau. Formem part de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Comarques Gironines i Alt Maresme.

Treballem principalment en aquests àmbits:

  1. La difusió de l’EBC.
  2. Empreses i Bé Comú.
  3. Municipis i Bé Comú.
  4. Escoles i Bé Comú.
  5. Formació.
  6. La confluència amb altres moviments d’economia alternativa.

Trobareu informació més detallada sobre les nostres activitats a l’apartat: Fem i hem fet.

Si compartiu el nostre anhel de transformació social i voleu col·laborar amb nosaltres, considereu la possibilitat de fer-vos simpatitzants o, millor encara, associeu-vos. Trobareu la informació al respecte a l’apartat “PARTICIPA”.  I si us cal algun aclariment o més informació, podeu enviar-nos un correu electrònic o fer-ho mitjançant la pàgina Contacte.

Voleu formar part de les entitats gironines del Bé Comú?