Us esperem a l’acte de presentació de l’EBC i del Balanç del Bé Comú que han realitzat les Escoles FEDAC a Girona, Anglès i Salt.
Les escoles FEDAC estan radicalment a favor de la cooperació en lloc de la competència i del servei a la societat en contraposició amb l’afany de lucre individual. El model de l’Economia del Bé Comú, desenvolupat per l’economista austríac Christian Felber, encaixa plenament amb el projecte #avuixdemà i els valors FEDAC i la transformació de la cultura escolar en cultura TEAL.
El proper dimecres 14 de febrer a les sis de la tarda es presenta l’ECONOMIA DEL BÉ COMÚ a la Casa de Cultura de Girona. Serà l’ocasió de conèixer els fonaments d’aquest model europeu de gestió econòmica amb valors que estan implementant empreses, organitzacions, entitats i ajuntaments d’arreu en la gestió de proveïdors, finançadors, treballadors, clients i entorn. Hi participaran:
- Montse Junyent, economista, consultora certificada EBC Catalunya i emprenedora WE
- Xavier Batlle, director de l’àrea de gestió del Bé Comú FEDAC
- Susana Mota i Lola Torrent, de l’equip coordinador d’EBC Girona
- Equips de les escoles FEDAC Anglès , FEDAC Pont Major i FEDAC Salt i alumnes de FEDAC St.Narcís, centres educatius que han realitzat el Balanç del Bé Comú
Dignitat, justícia, sostenibilitat i transparència i participació són els quatre eixos que vertebren l’impacte positiu de l’Economia del Bé Comú en les persones i el medi ambient. A la presentació es donarà a conèixer:
- què és l’Economia del Bé Comú,
- quin és el denominador comú de l’EBC amb el projecte avuixdemà,
- què és el procediment europeu d’anàlisi del Balanç del Bé Comú,
- com s’implementa a les empreses, organitzacions, entitats i administracions, i
- quina ha estat l’experiència de fer el Balanç del Bé Comú a les quatre escoles
L’acte és gratuït i obert a qualsevol persona o entitat interessada, així com a professionals, empreses i persones emprenedores. Atès que l’aforament és de 120 places es demana confirmació d’assistència:
M’hi apunto!