Estem d’enhorabona. Avui 30 d’abril de 2021, l’Ajuntament de Cadis ha aprovat la declaració institucional de suport a l’EBC.
L’Ajuntament de Cadis al Ple celebrat avui ha aprovat una declaració institucional de suport a l’Economia del Bé Comú per unanimitat.

Aquesta Declaració institucional és un pas més donat per l’Aj. De Cadis des de l’anterior legislatura en què va signar l’Acord de col·laboració amb l’Associació andalusa per al foment de l’EBC el setembre de 2018. Ha cofinançat dos cursos d’estiu de la Universitat de Cadis sobre EBC i va ser coorganitzador de la Jornada de 30 de maig de 2019, prèvia a l’Assemblea anual de l’Associació federal d’EBC celebrada a Cadis.

Valorem sobretot l’acte de generositat de l’equip de Govern de l’Aj. De Cadis i el seu alcalde José María González Sants (Kichi) que tenint garantida la majoria en la votació, accedeixen al fet que sigui una Declaració institucional per garantir la unanimitat, donant un exemple de veritable lideratge cap a la ciutadania en aquests temps de crispació i polarització partidària.

Aquesta unanimitat de tots els grups municipals presents (VOX no hi ha estat present) al voltant de l’EBC demostra el poder atraient del Bé Comú al territori, imprescindible per avançar en construir el futur millor, possible i urgent que necessitem tota la Humanitat. Els que mai donaran suport a l’EBC són els especuladors financers internacionals; els que contaminen i destrueixen la biodiversitat; els insolidaris que atempten contra la solidaritat i cohesió social; i els antidemocràtics.

Aqui podeu veure el vídeo del ple ordinari.