Dissabte 10 de juliol vam fer la jornada de reflexió que acostuma a tancar cada curs a La Terrasseta, Púbol, per segon any consecutiu.

Malgrat començar una mica més tard del previst per dificultats de darrera hora, ens hi vam posar de valent per assolir els objectius de la trobada:

  • Enfortir i cohesionar el grup.
  • Prendre consciència fent una anàlisi reflexiva comuna de situació (on som i com hi hem arribat).
  • Replantejar i reforçar els nostres objectius i escollir els camins a seguir i com ens organitzem per anar avançant.

La conversa del matí va ser fluida i enriquidora i l’ambient agradable i distés, i encara més durant la pausa per atendre a les amanides i la fideuada -molt bones- que ens va gestionar la Carme Cornet (ho organitza tan bé que repetirem, gràcies!). A la tarda vam seguir fent propostes concretes pel curs 2021-22. Així hem deixat preparat l’esbós, sobre el que -al setembre- treballarem d’acord amb les energies i efectius que tinguem, sabent que el repte és gran i l’afrontem amb realisme, assumint les limitacions i buscant les estratègies de l’oportunitat, amb un pla a desenvolupar entre tots.

El que importa és promoure l’Economia del Bé Comú, i l’associació EBC Girona està al servei d’aquesta idea. Rematada la feina feta enguany, sobre ella començarem a construir la del nou curs, que ens espera oficialment acabat el mes d’agost, després d’unes vacances que, pels qui les fem, desitgem que siguin regeneradores i plenes de bé comú.