Benvolguts/ benvolgudes.

Després d’un estiu tòrrid, que esperem que també hagi estat regenerador, comença un nou curs d’EBC – Girona. Diuen que l’hivern serà dur. Nosaltres seguirem treballant en els nostres temes per tal d’influir en la millora de la societat, sense defallir, i mirant de fruir tan com puguem del camí.

Al Grup de Treball tenim obertes diferents àrees o línies d’acció a càrrec de Subgrups entorn una o dues persones referents, més o menys flexibles i coordinats, que tiren endavant els diferents projectes: Empreses i entitats, Confluències, Municipis, Difusió – organització d’activitats, Escoles i coneixement, Formació, Butlletí, Comunicació i altres.

Aquest curs, a partir de la jornada de reflexió del 2 de juliol, hi haurà alguns canvis. Es farà una sola reunió al mes – la Reunió de Coordinació d’EBC Girona, el tercer dissabte de mes – en que ens trobarem tots els membres actius de l’associació – equip coordinador (EC) i grup de treball (GT). Les farem presencials, però també amb connexió virtual per facilitar la participació. En Pere Guanter tindrà el rol de Facilitador de la trobada, en la que a primera hora es tractaran els temes administratius-burocràtics, seguits per les activitats i projectes en que estem implicats. La idea és dedicar-hi 2 hores en total i finalitzar amb una part més distesa en que tractar temes d’interès per l’associació mentre fem una mica d’aperitiu.

Dissabte 17 de setembre us esperem a la primera Reunió de Coordinació del curs 22-23, a les 10:30 hores, al Centre cívic Pla de Palau i també de forma on line (l’enllaç està disponible a la pagina principal del nostre web). Serà una reunió de re-trobada i de re-organització, a la que pot assistir qualsevol persona que tingui interès en empènyer l’economia cap el camí de l’ètica i el Bé Comú. Podeu fer que la convocatòria arribi a les persones i/o institucions que cregueu que poden compartir els valors de l’EBC i tenir-hi alguna implicació.

L’ordre del dia de la reunió és la següent:

  1. Benvinguda als assistents. Susanna Mota (5 minuts)
  2. Explicació del funcionament de les reunions. Pere Guanter (2 minuts)
  3. Roda d’intervencions sobre l’inici del curs. (10 minuts)
  4. Informació de les tasques burocràtiques – administratives portades a terme durant els mesos de juliol- agost i mig setembre ( 25 minuts ) Tresoreria, Secretaria i Presidència.
  5. Repàs de situació dels diferents subgrups i projectes pels referents, centrat en el que cal fer durant el primer mes (30 minuts): Curs bàsic EBC; Escola i Coneixement (activitats ofertades per la Caseta, CES Montilivi, Proposta a les escoles del Pla de l’Estany-Garrotxa); Empresa i entitats: Balanços del Bé comú en marxa, projecte de Grup d’Empreses del Bé Comú de Girona)
  6. Comunicació interna de l’EBC – Girona aquest curs (40 minuts). Proposta inicial (Susanna Mota) i intervencions dels assistents per tal de formalitzar i consensuar
  7. Torn obert de paraules (5 minuts)
  8. Pausa i Tertúlia – Vermut. Tema: Com volem que sigui la Formació 2022- 2023 (60 minuts). Presentació inicial de Josep M. Carbó i intervencions dels assistents.

Si voleu col·laborar d’altres formes podeu plantejar-ho a la mateixa reunió i/o comunicar-nos-ho a través del correu de l’entitat ebcgirona@gmail.com

Una cordial salutació. Esperem veure’ns dissabte!