Els dies 11 i 12 de juny del 2022 es van celebrar a Barcelona les jornades de capacitació de coordinadors de grups locals de l’EBC. Aquesta formació, que anava precedida per dues sessions online que eren prerequisit per poder fer la part presencial, és la primera que s’ha posat en marxa a partir de la formació per a formadors que els nostres companys Pilar Calçada, Montse Junyent, José Carlos Ramos i Debla Orihuela van rebre a Stuttgart l’octubre de l’any 2021.

Quinze persones representants i coordinadores de diferents grups locals d’àmbit estatal (Saragossa, Canàries, Múrcia, Girona, Terrassa, Barcelona, Almeria, Granada i València) van compartir un dia i mig de treball i dinàmiques participatives sobre el rol dels coordinadors, el lideratge i la cooperació, la gestió dels conflictes, la presa de decisions i la sociocràcia. Tot això en un ambient molt agradable que va permetre gaudir del retrobament després d’un llarg període de reunions virtuals.

Estem molt satisfets de com s’han desenvolupat les jornades i esperem repetir la formació per a Llatinoamèrica a final d’aquest any 2022.

Més info:

https://catalunya.ecogood.org/participacio-jornades-captacio-coordinadors-grups-locals-ebc