L’EBC a la presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2022 a Sant Narcís per Fires.

EBC Girona seguim col·laborant per terres gironines en la presentació de l’Agenda Llatinoamericana mundial 2022, dedicada a l’acció transformadora de l’Organització Popular i que inclou 2 articles sobre l’Economia del Bé Comú.

Al CC St. Narcís, el passat dia 5 de novembre, la Susana Mota va defensar l’EBC la Taula Rodona – compartida amb la Nuria Ribas i en Pau Lanao, de la Comissió de l’Agenda, i la Dolors Terradas en nom de Banyoles Solidària – com un model d’economia de mercat centrat en valors, viable i holístic, un canvi de paradigma – del diner objectiu al diner mitjà i del Bé individual al Bé Comú – que pot substituir el sistema actual, malalt i caduc i causa de la crisi múltiple que patim.

Moviments i iniciatives que ens han precedit i ens acompanyen, mostren maneres de fer-ho. Cooperativisme, Economia Social i Solidària, Economia de les cures i feminista, Ecologisme, entre d’altres, són font d’experiència i saber que volem aplicar al present i futur, de manera democràtica i inclusiva, per millorar la qualitat de vida i el planeta.

El Balanç del Bé Comú i el Producte del Bé Comú són termòmetres per saber com estem i brúixoles per orientar-nos en la direcció que volem. Ningú ha dit que sigui fàcil, però és necessari i urgent.

Seguim!