Un dia calorós, com ja estem acostumats, el de la jornada de cloenda d’enguany. El dissabte 2 de juliol la Carme Cornet ens va rebre a casa seva, al rovell de l’ou de Púbol, i ens va organitzar una trobada ben agradable, amb la seva generositat i somriure habituals. No va poder ser-hi en Pere Guanter, per un problema de salut a última hora, que sortosament està superant.

La terrassa-jardí de la Carme va acollir les paraules, reflexions, opinions, valoracions, crítiques, converses, propostes i desitjos de l’EBC Girona a juliol de 2022. De resultes, al matí vam idear una proposta compartida per millorar les reunions d’Equip Coordinador i Grup de Treball: els fusionarem, tindrem nou facilitador i afegint-hi espai pel debat temàtic del Bé Comú acompanyat d’un vermut, es convertiran en “Matinals d’EBC Girona”, que celebrarem un cop al mes. Hi podrem assistir en persona, al CC del Pla de Palau, o virtualment. A continuació reflexió individual i col·lectiva mitjançant la construcció d’una matriu DAFO sobre paper, amb les aportacions de cadascú convertides en enganxines de papers de colors. Conclusions: volem ser més, volem confluir i enxarxar amb altres col·lectius amb objectius semblants i les crisis han preparat el terreny pel canvi econòmic i social que el món necessita, en favor del Bé Comú. Fins a l’hora de dinar vam repassar el nostre funcionament i àrees d’activitat – organització, difusió i aplicació de l’EBC- presents i pel curs vinent.

Arribat aquest punt tocava fer els honors a les amanides, entreteniments i la fideuà que ens havien cuinat al restaurant La Trobada del mateix poble i que vam trobar boníssimes. Menjar, conversa, sobretaula i fins i tot una mica de migdiada, per part d’alguns, van completar la jornada. Bon estiu a totes. Seguim.